Vyšninių pomidoriukų puseles išdėlioti ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos. Apšlakstyti 1 v. šaukštu alyvuogių aliejaus, užbarstyti džiovintų čiobrelių, raudonėlių ir bazilikų, druskos bei pipirų.
Kepti įkaitintoje iki 200 °
Nulupti bei smulkiai supjaustyti česnaką ir sumaišyti su 1 v. šaukštu alyvuogių aliejaus. Duonos riekeles išdelioti ant skardos, patepti aliejumi su česnaku, paskaninti druska ir pipirais.
Kepti iki 220 °
lengvai apskrus (kepant naudoti griliaus rėžimą). Ištraukus iš orkaitės, ant viršaus užtarkuoti parmezano sūrio.
Rikotos sūrį sumaišyti su grietine, šviežių čiobrelių lapeliais, druska,pipirais ir įspausti į mišinį citrinos sultis.
Ant ciabatta duonos riekių užtepti rikotos sūrio mišinį. Ant viršaus uždėti keptus vyšninius pomidorus
Skanaus!