Briuselio kopūstai su fermentiniu sūriu

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Briuselio kopūstai su fermentiniu sūriu
Briuselio kopūstai su fermentiniu sūriu
Briuselio kopūstai su fermentiniu sūriu
Briuselio kopūstai su fermentiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g briuselio kopūstų
2 valgomi šaukštai sviesto
2 valgomi šaukštai miltų
250 ml pieno
truputis juodųjų pipirų
truputis Muskato
1 valgomas šaukštas citrinos sulčių
3 valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio
druska pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital