Braškių uogienė su sambuka
AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Braškių uogienė su sambuka
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų braškių
250 gramų dansukker uogienių cukraus
3 šaukštai sambukos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
2.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis