Braškių tortas su maskarpone

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Braškių tortas su maskarpone
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 g sausainių
120 g sviesto
350 g braškinio jogurto
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
350 g maskarponės sūrio
5 šaukštai citrinų sulčių
20 g želatinos
2-3 saujos braškių (tinka ir šaldytos)
1 pakelis žele su skoniu
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilti 70 ml vandens ir palikti išbrinkti. Į plastikinį maišelį subertus sausainius smulkiai sutrupinti kočėlu. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su trupiniais. Masę sukrėsti į torto formą nuimamais kraštais (naudojau 24 cm skersmens) ir suspausti. Padėti į šaldytuvą, kol ruošime kremą.
Maskarponę ištrinti su jogurtu, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinų sultimis. Išbrinkintą ir karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną iš pradžių sumaišyti su 2 šaukštais kremo, paskui sukrėsti į likusį kremą ir išsukti. Dar nesustingusį kremą supilti ant trupinių papločio ir dėti į šaldytuvą, kad truputį sustingtų. Puošti riekelėmis supjaustytomis braškėmis. Ant viršaus užpilti paruoštą pagal aprašymą torto žele (naudojau pakelį braškinės žele, ištirpintos su ketvirtadaliu mažiau vandens negu instrukcijose ant pakelio parašyta). Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital