Braškių salotos su aguoniniu užpilu

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Braškių salotos su aguoniniu užpilu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų salotų
250 gramų braškių
1 šaukštas aguonų
1 šaukštas migdolų (plokštelės)
20 gramų alyvuogių aliejaus
25 gramai medaus
25 gramai garstyčių
45 mililitrai acto ((baltojo vyno))
2 vienetai mėtų (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Gerai nuplautas braškes ir salotų lapus susmulkinti vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį. Švelniai pamaišyti. Pagardui aguonas sumaišyti su alyvuogių aliejumi, medumi, garstyčiomis bei baltojo vyno actu. Salotas apšlakstyti paruoštu užpilu, pabarstyti migdolų riekutėmis ir papuošti šviežia mėta.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital