Braškių pyragas

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Braškių pyragas
Braškių pyragas
Braškių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg braškių
200 g sviesto
350 g rudojo cukraus
4 kiaušiniai
100 g krakmolo
200 g miltų
1 pakelis kepimo miltelių
1 pakelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
50 g kedro riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Braškes supjaustykite: dideles į keturias dalis, o vidutines per pusę.
Išmaišykite ištirpintą ir atvėsusį sviestą su cukrumi (200 g) ir kiaušinių plakiniu.
Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišykite į tešlą.
Supilkite tešlą į kepimo skardą. Sudėkite ant tešlos braškes sumaišytas su likusiu cukrumi (150 g). Viršų apibarstykite riešutais.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 val.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital