Braškių, grietinėlės ir desertinės varškės ledai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Braškių, grietinėlės ir desertinės varškės ledai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g šviežių braškių
100 g cukraus
200 ml 35% riebumo grietinėlės
2 v.š. cukraus pudros
1 pakelis desertinės varškės (mano buvo 180 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Braškes sutryniau, sumaišiau su cukrumi. Į grietinėlę subėriau cukraus pudrą. Išplakiau iki standžių putų. Įmaišiau desertinę varškę. Supyliau trintas braškes. Viską lengvai permaišiau. Daug nemaišykite, ledai turi būti "margi". Supyliau į šalčiui atsparų indą. Šaldiklyje šaldžiau 5 valandas. Nuolat maišyti nereikia, nes ledai su grietinėle. Vandens kristaliukai ledams šąlant nesusidaro. Prieš patiekiant palaikykite šaldytuve, ištrauktus iš šaldiklio - lengviau išsiims. SKANAUS!
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Anonimas
2018-03-13 15:51
Kiek porciju? ATSAKYTI
Vaida
2018-03-14 12:45
Nelygu, kokio dydzio ledu porcijas valgote :) Pagal ingredientu kiekius cia bus beveik 1kg ledu, tai bent kokios 6 porcijos tikrai iseis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital