Braškių-ananasų trupiniuotis

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Braškių-ananasų trupiniuotis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg braškių
1 šviežias ananasas
3 valgomi šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo
1 valgomas šaukštas miltų (įdarui)
 0,66 stiklinės (225 ml) miltų (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
80 g sviesto, supjaustyto 1 cm kūbeliais
1 + 0,33 stiklinės avižų
2 valgomi šaukštai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Braškes nuplauti, nusausinti, nupjauti kotelius ir perpjauti pusiau.
2. Ananasą nulupti ir supjaustyti kūbeliais
3. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF).
4. Į gilų kepimo indą sudėti supjaustytas braškes, ananasus, cukrų, krakmolą ir miltus. Viską gerai išmaišyti.
5. Paruoštui tešlą trupiniams: avižas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą sumaišyti ir pertrinti šakute arba pirštais, kad neliktų didelių sviesto gabalėlių. Tešlą užbarstyti and paruoštų vaisių.
6. Kepti maždaug 30 minučių, kol trupiniai gražiai paruduos ir aplink kraštus pradės sunktis vaisių sultys.
7. Trupiniuotis skaniausiais šiltas, patiektas su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital