Blynų pyragas

AUTORIUS:
Aldona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 143)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 143)
Blynų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Blynams:
200 g kvietinių miltų
2 šaukštai lazdyno riešutų, smulkiai sukapotų
4 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
4 šaukštai krakmolas
600 ml pieno
100 g margarino VILNIUS kepiniams
Pertepimui:
6 šaukštai grietinės (ne mažiau 30 proc.)
4 stiklinės miltinio cukraus
4 šaukštai migdolų, be žievelės
1 citrinos sulčių
200 g šaldytų aviečių, jei turit šviežių dar geriau :)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išplaktus kiaušinius supilame ištirpintą margariną, suberiame cukrų, druską, krakmolą, riešutus ir gerai išmaišome. Į šią tešlą suberiame miltus. Juos įmaišome į tešlą iš lėto pildami ir pieno. Iš užmaišytos tešlos kepame lietinius blynus. Pertepimas - visus produktus, skirtus kremui išplakame su mikseriu. Blynus pertepsime pasigamintu kremu ir dėsime vieną ant kito. Viršų blynų pyrago gausiai pabarstykite cukraus pudra: ne tik priduos skonio, bet ir estetinio vaizdo. Skanaus ;)
AUTORIUS: Aldona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital