Blyneliai su kefyru ir obuoliais

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Blyneliai su kefyru ir obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų kefyro
8 šaukštai kvietinių miltų (su kaupeliu)
2 vienetai kiaušinių (mažų arba 1 didelio)
1 vienetas obuolių
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio sodos
šiek tiek druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Atskirai kefyrą išplakti su soda ir tuomet sumaišyti su kiaušiniais.
2.
Maišant suberti miltus, įtarkuoti obuolį. Masė turi būti tirštesnė nei lietiniams.
3.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus. Kiekvienam blyneliui į keptuvę dėti po šaukštą tešlos.
4.
Kepti iš abiejų pusių, kol šiek tiek apskrus.
5.
Aš blynus pabarsčiau cukraus pudra, o plaktą grietinėlę su cukrumi dar paskaninau kakava ir čili. Skanaus!
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Sigitas
2024-04-19 18:54
Gavosi visiškas šlamštas.Pirma ir padkutini kart gaminau. ATSAKYTI
Horisa
2023-02-06 18:50
Nemalonu žiūrėti, perdaug apdegę ATSAKYTI
monika
2020-02-20 20:00
labai skanus (tik jeigu obuolys saldus cukraus nereikia arba maziau ;) ATSAKYTI
Nijole
2019-08-07 14:01
Labai purūs, lengvi blyneliai. Bus vieni iš labiausiai kepamų blynų mano namuose. Tiesa, neturėjau cukraus tai įdėjau vietoj jo bananą, bet rezultatas nuostabus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital