Blyneliai "Skanumėlis"

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Blyneliai "Skanumėlis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
1 šaukštas cukraus (galima šiek tiek ir daugiau, kas mėgsta saldžiai)
0,5 puodelio pieno
2 šaukštai sviesto
250 g grietinės
1 šaukštas želatinos
1 sauja vyšnių
1 kivi vaisius
2 šaukštai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite kiaušinius, pridėkite šiek tiek cukraus, miltų, supikite ištirpintą sviestą, maišykite tešlą ir pilkite pieną.
Kepkite kaip įprastai kepame lietinius blynus. Jei keptuvė geru paviršiumi, aliejaus ar margarino keptuvei ištepti nereikia. Blynai neturėtų svilti ar lipti.

Paruošime tris komponentus:
1. Nulupkite kivi vaisius ir supjaustykite juostelėmis.
2. Aguonas užpilame nedideliu kiekiu verdančio vandens ir išmaišome su cukrumi.
3. Iš vyšnių išimame kauliukus.

Paruoškite grietinės želė:
Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens. Pridėkite šiek tiek cukraus, gerai išmaišykite.
pusę puodelio grietinės įpilkite cukraus, išmaišykite ir supilkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
Į tris blynus įvyniojame tris komponentus.
Ketvirtas blynas apjungia mūsų tris blynus su įdarais ir grietinėlės želė.
Susuktus blynus reikėtų palaikyti šaldytuve bent 1 valandą.
Gero apetito!
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital