Blynai širdelės forma
AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 185)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 185)
Blynai širdelės forma
@ Shutterstock
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų miltų
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
125 gramai sviesto
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą išlydyti, sumaišyti su cukrumi, mušti po vieną kiaušinį, pilti pieną ir išmaišyti. Po truputį dėti miltus ir maišyti.
2.
Kepti čirvinių blynų keptuvėje. Patiekti su ledais ar uogiene.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Komentarai (15)
3gidux
2017-03-18 07:54
Ar būtinai reikia sviesto? ATSAKYTI
Vanda
2017-03-21 09:22
Galite keisti aliejumi ar margarinu, bet su sviestu patys skaniausi. Jeigu nedėsite jokio riebalo, bus tiesiog paprasti blynai, be traškumo ir dar gali prie keptuvės prilipti ATSAKYTI
Aistė
2017-03-05 10:45
Viskas puiku!! Mėgstamiausias receptas! ATSAKYTI
Lina
2017-02-28 15:25
Guminiai kažkokie.... Nepatiko ir su receptūrą kažkas negerai. ATSAKYTI
Martyna
2017-02-24 08:48
45 minutės su visu pasiruošimu ir blynų kepimu. Juk specialioje keptuvėje, priklausomai nuo jos dydžio telpa 2-4 blyneliai vienu kartu. ATSAKYTI
labas
2017-02-23 19:00
Pabandykit alieju vietoj sviesto labai skanu as bandziai ATSAKYTI
neklausk
2017-02-23 16:55
O cia rimtai taip ilgai kepa 45 minutes??
ATSAKYTI
Ilona
2017-02-07 13:19
Na cia skonio reikalas turbut, kam kokie labiau patinka ir kokius is vaikystes atsimena. Man sitie blynukai labai labai labai skanus, truksta zodziu kokie skanus :) ATSAKYTI
pikta
2017-02-07 11:47
na visiskai neskanus...
ATSAKYTI
ema
2016-02-24 12:17
Skaniausi blynai kuriuos esu bandžiusi kepti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis