Blauzdelės tešloje

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Blauzdelės tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sluoksniuotos tešlos
1 kg vištienos blauzdelių
4-5 marinuoti agurkai
Druska
Pipirai
Augalinis aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Blauzdeles įtriname druska ir pipirais.
Apkepiname aliejuje iš abiejų pusių (apie 10-15 min.).
Agurkus supjaustome skiltelėmis (išilgai).
Tešlą supjaustome 1,5-2 cm pločio juostelėmis.
Prie apkepintos blauzdelės dedame agurk skiltele(juostelę) ir apsukame tešlos juostele.
Sudedame blauzdeles ("mumijas", kaip vadina mažieji) į kepimo skardą.
Kepame 15-20 minučių 180 laipsnių kaitros orkaitėje.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital