Bitutė

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bitutė
Bitutė
Bitutė
Bitutė
Autorius apie receptą: Sodrus medaus tortas. Lengvai paruošiamas ir nuostabaus skonio. Sodrus medaus tortas. Lengvai paruošiamas ir nuostabaus skonio. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
4 stiklinės miltų
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
100 gramų sviesto
5 šaukštai medaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kepimui:
1 litras grietinės
Kremui:
1 stiklinė cukraus pudros
1 vienetas citrinų
30 gramų želatinos
60 mililitrų vandens
Papuošimui:
1 sauja vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ruošiame papločius: į puodą beriu cukrų, dėdu sviestą ir medų. Statau ant vandens garų vonelės, ir nuolat maišydama kaitinu, kol masė taps vienalytė ir ištirps cukrus.
2.
Masę atvėsinu, kad nesutrauktų kiaušinių, bet neatšaldau visiškai - ji turi būti šilta.
3.
Pilu į ją išplaktus kiaušinius, gerai išmaišau. Tuomet beriu kepimo miltelius, supilu į turimą masę, iš karto viską išmaišykite.
4.
Beriu 3 stiklines miltų, užminkau tešlą.
5.
Tada ant stalo suberiu likusią 1 stiklinę miltų ir išverčiu ant jų tešlą. Minkau, kol tešla nelips prie rankų.
6.
Tešlą dalinkite į 5 dalis.
7.
Kiekvieną gabaliuką iškočiokite ant kepimo popieriaus. Kočioju pagal formos plotį. Papločiai išeina labai ploni - taip ir turi būti, jie gražiai pakils.
8.
Kepkite po vieną, iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 3 - 4 minutes, kol gražiai paruduoja.
9.
Ant iškepusio papločio iš karto dėkite formos dugną, ir peiliu apipjaukite šonus. Likučius pasilikite.
10.
Ruošiame kremą: želatiną užpilu 60 ml. vandens ir palieku išbrinkti.
11.
Grietinę sumaišau su cukraus pudra, citrinos sultimis.
12.
SUrenkame torą: papločius sutepkite kremu. Tą darykite pakankamai greitai, nes kremas linkęs greitai tirpti.
13.
Papločių likučius sutrinu į trupinius ir apibarstau visą tortą.
14.
Papuošiu vaisiais.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital