Biskvitinis tortas mamai su žele ir varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Biskvitinis tortas mamai su žele ir varške
Biskvitinis tortas mamai su žele ir varške
Biskvitinis tortas mamai su žele ir varške
Autorius apie receptą: Gaminau pernai mamai. Gaminau pernai mamai. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 mililitrų naminės raudonųjų serbentų sultys
500 gramų varškės (trinta)
6 vienetai kiaušinių
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
180 gramų kondensuoto pieno, saldinto
180 gramų sviesto
8 šaukštai miltų
2 šaukštai vanilinio cukraus
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 vienetas citrinų
5 gramai želatinos
1 pakelis želės (kivių )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aš iš anksto kivinę želę pasiruošiau formoje torto puošimui.
2.
Kiaušinius ilgai plakti iki purumo, tuomet įmaišyti sutirštintą pieną, tirpintą sviestą, permaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti.
3.
Iškepti 3 - 4 lakštus.
4.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vaniliniu, įtrėkšti citrinos ir išmaišyti su varške.
5.
3 šaukštus želatinos paruošti mažame kiekyje vandens pagal instrukciją ir sumaišyti su varškės mase.
6.
Mažame kiekyje vandens paruošti želatiną - 2 šaukštus ir supilti į serbentus.
7.
Torto formoje sluoksniuoti tortą, vis pašaldant.
8.
Ant viršaus užvožti kivinę želė, užlieti serbentine žele, padėti šaltai.
9.
Juodu šokoladu dar apliejau kraštus, bet man tai nelabai patiko.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital