Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Po to įmaišykite miltus.
Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (turėjau 20x30x5 cm).
Kepkite 35 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
Želatiną užpilkite 100-1500 ml šalto vandens ir palikite brinkti bent 20 minučių.
Po to ištirpinkite ant nedidelio kaitrumo ugnies.
Įmaišykite cukrų, po to kai šiek tiek pravės įmaišykite grietinėlę ir apelsinų sultis.
Suflė masę supilkite ant atvėsusio biskvito.
Dėkite į šaldytuvą 7-8 valandoms, kad sustingtų.
Puošti pagal savo fantaziją.
Labais skanu ir paprasta :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)