Biskvitinis pyragas su apelsinų suflė

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Biskvitinis pyragas su apelsinų suflė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
150 g cukraus
150-200 g miltų
Sufle:
20 g želatinos
200-250 ml apelsinų sulčių (jei šviežios sultys, reikės 4-5 apelsinų)
500 ml grietinėlės, 33-35%
150 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Po to įmaišykite miltus.
Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (turėjau 20x30x5 cm).
Kepkite 35 minutes 180° C laipsnių orkaitėje. Želatiną užpilkite 100-1500 ml šalto vandens ir palikite brinkti bent 20 minučių.
Po to ištirpinkite ant nedidelio kaitrumo ugnies.
Įmaišykite cukrų, po to kai šiek tiek pravės įmaišykite grietinėlę ir apelsinų sultis. Suflė masę supilkite ant atvėsusio biskvito. Dėkite į šaldytuvą 7-8 valandoms, kad sustingtų. Puošti pagal savo fantaziją.
Labais skanu ir paprasta :)
AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
nesvarbu
2016-06-24 18:43
Idekit dar receptu. ATSAKYTI
nesvarbu
2016-06-24 18:41
Vaaau!Koks super!Ir nenusinuodysi zaliais kiausiniais! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital