Biskvitinis pyragas su apelsinų suflė

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Biskvitinis pyragas su apelsinų suflė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
200 g cukraus
150-200 g miltų
Suflė:
20 g želatinos
5-6 apelsinai
500 ml grietinėlės, 33-35%
200 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilame 150 ml vandeniu ir paliekame brinkti 1 valandai. Biskvitui: kiaušinius išplakame su cukrumi ir gerai įmaišome miltus.
Supilame į kepimo formą (turėjau stačiakampę).
Kepame 180° C laipsnių orkaitėje 30-35 minutes. Suflė: išspaudžiame iš apelsinų sultis. Turėtų gautis apie 250 ml.
Želatiną kaitiname, kol ištirpsta, bet neužviriname.
Grietinėlę išplakame su cukrumi. Įmaišome sultis ir želatiną.
Šį kremą supilame ant atvėsusio biskvito ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital