Besmegenis ir ežiukai

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Besmegenis ir ežiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg vištienos faršo
1 kiaušinio
truputėlio miltų
džiūvėsėlių
krakmolo
„Kotanyi“ ar „Santa Maria“ vištienos prieskonių
imbiero
česnako
kelių morkų
"Vilniaus' majonezo
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolo šaukštą, 2 šaukštus miltų, pagal skonį paukštienos prieskonių, druskos. Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu "Vilniaus' majonezo, įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero ir česnako. Iš faršo formuoti paplotėlius. Į jų vidų dėti po šaukštą morkų (galima jas ir aptroškinti) ir formuoti „ ežiukus“. Apvoliotus džiūvėsiuose papuošti „spygliukais“ iš morkų, įstatyti „akytes“ ir „nosytes“.
Juos orkaitėje kepti pusvalandį. Patiekti su "besmegeniu', suformuotu iš bulvių košės. Galima įdėti mėgstamų daržovių.

Pradžiuginkit jais savo vaikučius ar save!
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital