Beliašai beliašiukai - patys pačiausi!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Beliašai beliašiukai - patys pačiausi!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
1 kilogramas miltų
500 mililitrų kefyro
500 mililitrų vandens (šilto)
0.5 šaukštelio acto
0.5 šaukštelio sodos
Įdarui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų vandens (šilto)
1 šaukštas grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kefyrą sumaišyti su vandenu, suberti miltus, dėti sodą nugesintą actu, užminkyti tešlą. Tešlą minkyti, kol nelips prie rankų, išminkius palikti pastovėti.
2.
Į faršą sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, pagardinti druska, pipirais, įdėti grietinę ir įpilti vandens. Viską gerai išmaišyti.
3.
Iš tešlos iškočioti norimo dydžio, 2 mm storio apskritimus, į vidų dėti faršo, kraštus spausti suimant klostelėmis, kaip parodyta nuotraukoje.
4.
Kepti įkaitintame aliejuje, mėsyte į apačią, beliašai turi būti apsemti iki pusės. Kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital