Beatos varškės apkepas

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Beatos varškės apkepas
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir purus apkepas, gamintas pagal Beatos receptą. Mano šeimos pats mylimiausias. Jeigu norisi, galite jį papildomai paskaninti riešutais ar razinomis ar kitais Labai skanus ir purus apkepas, gamintas pagal Beatos receptą. Mano šeimos pats mylimiausias. Jeigu norisi, galite jį papildomai paskaninti riešutais ar razinomis ar kitais džiovintais vaisiais. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės (geriausiai kreminės)
3 vienetai kiaušinių
150 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
5 šaukštai cukraus
2 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasiruošiame manus: pašildykite 100 ml pieno, berkite manus ir virkite 5 - 10 minučių, vis pamaišant, kol gausis manų košės konsistencija.
2.
Sumaišykite su varške, likusiu pienu, tirpintu sviestu ir kiaušinių tryniais.
3.
Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atsargiai, kad baltymai nesukristų, įmaišykite į varškę.
4.
Varškės masę sukrėskite į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Išlyginkite paviršių.
5.
Kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 - 45 minutes.
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Elena
2020-12-06 15:37
Aš kepu daug metų man irgi sukrenta, bet lieka purus, skanus sukrenta, kai visai atšąla ir nieko čia blogo ATSAKYTI
,,kepėja''
2018-11-12 16:11
kepė kepė ir skanus skonis, bet kodėl jis man sukrenta išėmus iš orkaitės? Gal kas gali paaiškinti? Ir pyragai su kepimo milteliais, viskas sukrenta :( ATSAKYTI
Patarėja
2018-11-12 18:25
Jei jums visi pyragai sukrenta, gal su orkaite kažkas nelabai gerai? Arba labai staigiai ištraukiate iš karštos į šaltį? Pabandykite iškeptą dar palaikyti orkaitėje, kol orkaitė kiek pravės, ar uždengtą vėsinkite, kad negautų temperatūros šoko. ATSAKYTI
Renata
2018-03-18 10:12
Buvo labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital