Be galo skani agurkų su svogūnais mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Be galo skani agurkų su svogūnais mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Namie užsiliko šiek tiek agurkų. Kadangi marinuotų jau yra pakankamai, sukau galvą, ką daryti su šiais likusiais. Užkliuvo Namie užsiliko šiek tiek agurkų. Kadangi marinuotų jau yra pakankamai, sukau galvą, ką daryti su šiais likusiais. Užkliuvo Aguonėlės įdėtas agurkų mišrainės receptas. Ką galiu pasakyti... skonis tobulas! Manau žiemą jie bus dar skanesni. Laukiu žiemos, kada galėsiu paragauti mišrainės. Net tik ką išvirusi ji buvo labai skani. Maždaug 5 puslitriniams stiklainiukams. (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo agurkų
4 vienetai svogūnų
350 gramų cukraus
250 mililitrų acto 6%
4 šaukštai garstyčių grūdelių
3 šaukštai druskos
3 šaukštai krapų (smulkintų)
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Berti į puodą, supilti actą, berti druską, cukrų, garstyčių grūdelius, pipirus. Viską maišant užvirinti. Nuo užvirimo virti 12 min. ant karštos ugnies. Kadangi mano agurkai buvo šiek tiek peraugę ir minkštesni, man pakako virti apie 10 min. - jie labai greitai suminkštėjo. 3 min. prieš baigiant virti suberti krapus. Supilstyti į sterilius stiklainiukus. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Apsigavau..
2017-08-05 15:39
Bet jau proporcijos, tai šakės! O aš lyg šiandien gimus - ėmiau ir įpyliau tiek acto :'(... Protas tik vėliau pasibeldė... ATSAKYTI
Redita
2017-08-05 21:34
Bet ar pylėte būtent 6 proc. actą, kaip recepte parašyta, ar standartinį 9 proc.? Nes standartinio tai reikia mažiau, jis stipresnis. Aš dariau su 6 proc. obuolių actu ir skonis labai patiko, tikrai nebuvo per rūgštu, kai viskas išvirė ATSAKYTI
Vaida
2017-08-12 06:28
Ir man taip atsitiko...tik vėliau pamačiau koks cukraus kiekis...nežinau kam tai gali būti taip jau be galo skanu, kai vien cukrus ir actas. Kas tokius pavadinimus rašo, bent jau pas išbandytų tuos visada pavykstančius receptus... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital