Be galo gražūs sausainiai "Persikai"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Be galo gražūs sausainiai "Persikai"
Autorius apie receptą: Minkšti cukruoti sausainiai su įdaru. Labai dailūs ir labai skanūs! Minkšti cukruoti sausainiai su įdaru. Labai dailūs ir labai skanūs! Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
560 gramų miltų
225 gramai cukraus
3 vienetai kiaušinių
115 gramų sviesto
100 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui:
250 gramų rikotos sūrio (ar kito kreminio sūrio)
50 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės
Papuošimui:
šiek tiek sulčių
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, vanile. Sviestą išlydyti ir sumaišyti su cukrumi, pienu ir kiaušiniais. Viską supilti kartu su miltais ir permaišyti, turi būti lipni klampi tešla. Iš tešlos formuot graikinio dydžio sausainėlius. Dėti į skardą, lengvai paspausti paviršių.
2.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Atvėsinti.
3.
Įdarui viską išmaišyti iki vientisumo. Išpjauti duobutę sausainio apačioje ir užpildyti kremu.
4.
Sausainius suvožti po du ir pamirkyti raudonose sultyse (vynuogių, serbentų, vyšnių ir pan) ir apvolioti cukruje. Neturint sulčių galima pamirkyti virintame vandenyje su išmaišytais maistiniais dažais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital