Be cukraus marinuoti agurkai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Be cukraus marinuoti agurkai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taip agurkus ruošdavo mano močiutė. Man jie labai skanūs ir be nereikalingo cukraus, kurio dabar visur pilna. Gaunasi toks viduriukas tarp marinuotų ir paraugintų agurkėlių. Dar Taip agurkus ruošdavo mano močiutė. Man jie labai skanūs ir be nereikalingo cukraus, kurio dabar visur pilna. Gaunasi toks viduriukas tarp marinuotų ir paraugintų agurkėlių. Dar kartais į stiklainį įpjaustau čili pipiriuko arba įdedu šaukštą prieskonių mišinio marinavimui (būna pirkti parduotuvėse). (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
pagal poreikį agurkų (kiek telpa į stiklainius)
1 litras vandens
1 pundelis krapų
5 šaukštai obuolių acto (arba 3 šaukštų paprasto acto)
1 šaukštas druskos
3 skiltelės česnako
2 vienetai juodųjų pipirų (grūdelių)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (grūdelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į litrinius sterilius stiklainius sudedu česnako skilteles, pipirus, krapus ir sudedu kiek telpa agurkų.
2.
Į litrą verdančio vandens suberiu druską, gerai išmaišau, kad ištirptų, tada supilu actą, marinatą užvirinu ir verdančiu marinatu užpilu agurkus. Iš karto užsuku švariu, sandariu dangteliu.
3.
Stiklainius sustatau dangteliais žemyn, šiltai apdengiu ir apdengusi agurkus laikau parą. Po to nunešu į rūsį.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Birutė
2019-08-26 23:08
Man taip patiko, kad be cukraus, bet po savaitės rūsyje abiejų stiklainių dangteliai išsipūtė. Gerai, kad tik tiek to eksperimento - 2 stiklainiai. Dariau su obuolių actu sveikai atseit... ATSAKYTI
Zita
2022-08-14 16:10
Gaminau viską pagal receptą. Bet išsipūtė po 2 parų. Gal turite minčių kodėl? ATSAKYTI
Zita
2022-08-14 16:11
Oi norėjau bendrai komentarą parašyti, bet gavisi jog atsakiau į jūsų. ATSAKYTI
jolanta
2018-08-08 16:17
darau jau treti metai pagal šį receptą,gaunasi skanūs. Tiktai m
anau ,kad nereikia savęs apsisunkint ruošiant stiklainius - kodėl jie turėtų būti sterilūs jeigu dedam nesterilias daržoves,jie ir taip po kaldra iškais kartu su daržovėm.Ir dar -kad agurkai nebūtų minkšti po kaldra laikau tik per naktį ATSAKYTI
Jovita
2018-07-30 09:10
O man viskas ant dugno ir liko neistirpe... reikejo pastangu ideti purtant... ATSAKYTI
Jovita
2018-07-30 09:11
Atsiprasau ne tas receptas ;) ATSAKYTI
Lina
2017-08-04 14:29
O nuplikyti nereikia? ATSAKYTI
Dovilė
2017-08-04 16:55
Gal ir galima, bet aš papildomai neplikau, vis tiek marinatas būna verdantis, tai aplieka nuplikymo funkciją :) ATSAKYTI
Vita
2017-07-19 22:13
Pernai taip gaminau, tikrai skanus agurkeliai. Rugstesni negu marinoti su cukrumi, bet tas savaime suprantama juk ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital