Bavariškos kopūstų salotos

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Bavariškos kopūstų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g gūžinių kopūstų
50 g šoninės
1 svogūnas
2 šaukštai aliejaus
3 šaukštai vyno acto
1/4 šaukštelio maltų kmynų
druskos ir juodųjų pipirų
žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuimti viršutinius žalius gūžę gaubiančius lapus, gūžę smulkai supjaustyti. Užvirinti du litrus vandens, suberti supjaustytus kopūstus ir, kai tik vanduo vėl užvirs, kopūstus nupilti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu, nuvarvinti. Nuluptą svogūną ir šoninę supjasutyti kubeliais. Šoninę pakepinti, kol sučirškės, svogūnus trumpai patroškinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Iš vyno acto ir maltų kmynų paruošti užpilą. Šoninę, svogūnus ir kopūstus pagardinti paruoštu užpilu, gerai išmaišyti ir marinuoti. Salotas išmašyti. Pagardinti pagal skonį ir patiekti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital