Batono apkepas

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Batono apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g batono
50 g margarino
75 g cukraus
4 kiaušiniai
100 g riešutų
100 g džiovintų vaisių
50 ml pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytą batoną užmerkti piene.
Margariną išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais.
Į gautą masę sudėti nuspaustą batoną, riešutus ir džiovintus vaisius. Viską gerai išmaišyti ir po valandos sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.
Kepti 160 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital