Batonas su riešutų įdaru

AUTORIUS:
Julė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Batonas su riešutų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 g miltų
2 kiaušiniai
1 puodelis balto vyno
150 g margarino VILNIUS kepiniams
Apelsino žievelės cukruje
Įdarui:
300 g medaus
300 g smulkintų riešutų
2 šaukštelių anyžių
Muskatais
Cinamonas
Pipirai
Džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų ingredientų užminkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Patarimas: iš pradžių pilkite pusė stiklinės vyno, o po to pilkite po truputį. Tešlą paliekame šaltoje vietoje ir pereiname prie įdaro. Riešutus susismulkiname ir sumaišome su medumi, anyžiais ir kitais prieskoniais. Dedame kaitinti virš mažos ugnies, kaitiname, kol masė paruduoja. Tada atvėsiname ir jei masė per skysta dedame džiūvėsėlių. Tešlą iškočiojame, dedame įdarą ir susukame į ritinį, kurį sulipdome su jogurtu. Dedame ant kepimo formos ir aptepame kiaušinio tryniu. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros, apie 20 – 30 minučių.
AUTORIUS: Julė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital