Baozi - kiniškos mielinės bandelės garuose

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baozi kiniškos bandelės garuose
Baozi kiniškos bandelės garuose
Baozi kiniškos bandelės garuose
Baozi kiniškos bandelės garuose
Autorius apie receptą: Šių puikių bandelių tekstūra puri, o skonis salstelėję. Įdaro nebūtina sunaudoti viso, kadangi jo kiekis priklauso nuo to, koks jūsų moliūgo dydis. Jis skanus ir vienas, tad Šių puikių bandelių tekstūra puri, o skonis salstelėję. Įdaro nebūtina sunaudoti viso, kadangi jo kiekis priklauso nuo to, koks jūsų moliūgo dydis. Jis skanus ir vienas, tad jei truputi liks, manau bėdos nebus. Taip pat įdarą galite rinktis ir kitokį savo mėgiamą - tiek daržovių, tiek mėsišką. Ingredientai skirti 12 bandelių. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
160 mililitrų vandens (šilto)
4 šaukštai rudojo cukraus
2.5 šaukštelio sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1/4 vieneto moliūgų
1 vienetas aitriosios paprikos
1 sauja baziliko (arba svogūnų laiškų)
4 centimetrai imbiero
3 šaukštai kokoso drožlių
2 šaukštai žemės riešutų
1 šaukštelis garam masala prieskonių
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
2 skiltelės česnako
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasiruošti tešlą: inde sumaišyti visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus miltus. Maišyti, kol ištirpsta cukrus, ir atidėti indą maždaug 5 minutėms, kad mielės pradėtų veikti (skystis turėtų truputi suputoti). Tuomet jį supilti į miltus, išmaišyti ir tešlą minkyti tol, kol ši taps vientisa ir lygi. Suformuoti kamuoliuką ir dėti į indą, kurį uždengti maistine plėvele. Jį statyti į šiltą vietą maždaug 1 valandai. Tešla turėtų padidėti dvigubai.
2.
Kol tešla kyla, pasiruošti įdarą: česnaką, čili ir imbierą smulkiai sukapoti ir pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Dėti garam masala prieskonius ir kuminą ir vėl minutę pakepinti. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti į keptuvę su prieskoniais. Įpilti maždaug 100 mililitrų vandens, pasūdyti ir sudėti rūkytą papriką. Leisti moliūgui pasitroškinti su prieskoniais apie 5 minutes. Tuo metu paskrudinti žemės riešutus ir pasmulkinti peiliu. Dėti juos ir kokosų drožles į keptuvę su moliūgais. Jei įdaras atrodo labai sausas, įpilti dar truputi vandens (jis turėtų būti grietinės tirštumo, jokiu budu ne vandeningas). Palikti viską troškintis, kol moliūgas taps minkštas, 5 - 10 minučių.
3.
Pakilusią tešlą išversti ant sauso ir švaraus paviršiaus. Paminkyti ir padalinti į 12 dalių. Kiekvieną jų iškočioti į blyną, į kurio vidurį dėti po šaukštelį įdaro ir užspausti tešlą viršuje (iš pradžių patogu užspausti taip, kaip pavaizduota nuotraukoje. Paskui likusius 4 kampus taip pat prispausti prie vidurio). Pasiruoštas bandeles palikti 10 - 15 minučių pastovėti ir truputi pakilti kambario temperatūroje.
4.
Bandeles dėti į garų puodą, ant gabalėlio kepimo popieriaus, užspaustąja dalimi į apačią, nesuglaudžiant tarpusavyje, kadangi procese jos truputį padidės. Garinti apie 15 minučių. Apiberti smulkintais svogūnų laiškais ar bazilikais.
5.
Valgyti su sojos padažu. Arba su saldžiu čili padažu. Arba su be tkokiu mėgstamu. O gal išvis be.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital