Bandelės su troškintais kopūstais

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bandelės su troškintais kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
15 gramų sausų mielių
50 gramų cukraus
0.5 šaukštelio druskos
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
30 gramų sviesto
2 šaukštai aliejaus
350 gramų kvietinių miltų
0.5 vieneto kopūstų
0.5 litro raugintų kopūstų
1 vienetas morkų
200 mililitrų vandens
2 šaukšteliai maltų kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į kambario temperatūros pieną suberiame mieles ir cukrų, išmaišome ir pastatome šiltai apie 10 - 15 minučių, kol mielės pakels masę.
Dubenyje sumaišome miltus su druska, supilame pieno mišinį, išplaktus kiaušinius, minkštą sviestą, supilame aliejų. Užminkome tešlą.
Tešla turi buti minkšta, bet nelipti prie rankų. Jei limpa - įberti dar šiek tiek miltų.
Kruopščiai išminkome tešlą, kol ji taps elastinga. Dedame į dubenį šiltoje vietoje ir paliekame pakilti dar 10 minučių, kol tešla pakils dvigubai.
2.
Šviežią kopūstą susmulkiname.
Svogūną supjaustome smulkiai ir apkepiname keptuvėje su aliejumi.
Morką sutarkuojame stambia trintuve.
Į puodą sudedame smulkintą šviežią kopūstą, raugintus kopūstus, tarkuotą morką, pakepintus svogūnus, aliejų, vandenį, druskos žiupsnelį, maltų kvapiųjų pipirų žiupsnelį.
Viską pamaišydami troškiname apie 20 minučių.
3.
Atgnybiame sauja nedidelį gabalėlį tešlos ir delnais formuojame apskritimus.
Juos suplojame ir į vidų šaukšteliu sudedame troškintų kopūstų masę.
Kraštą gerai užspaudžiame sukdami “virvutę” (panašiai kaip kibinus).
Dedame siūle žemyn į išklotą kepimo popieriumi skardą.
Viršų aptepame plaktu kiaušiniu.
4.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C laipsnių tamperatūros.
Bandeles kepame apie 20 minučių, kol jos gražiai paruduos.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital