Bandelės "pynutė"

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Bandelės  "pynutė"
Bandelės  "pynutė"
Bandelės  "pynutė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 g miltų
250 g pieno
20 g mielių
1 kiaušinis (1 trynys aptepimui)
50 g sviesto ar margarino
2 šaukštai cukraus
žiupsnelis druskos
razinos
Glajui:
1 baltymas
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis citrinų rūgštelės
kepinti žemės riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
iš tešlai skirtų produktų užminkome mielinę tešlą ir leidžiame jei pakilti 45 min. Suberiame razinas, perminkome, padaliname i keletą gabalėliuų ir dar kartą kildiname apie 15 min. Paimame gabalėlį, ji padalinam į 3 vienetus, kiekvieną jų iškočiojame juostelėmis, jas supiname į kaseles. Taip padarome su visais gabalėliais.
Imame kiaušinį, atskiriame trynį nuo baltymo. Plaktu tryniu aptepame bandeles ir šauname jas į 180 - 200 laipsnių orkaitę 20 min.
Baltymą plakame su cukrum ir trupučiu citrinos rūgštelės iki standžių putų. Kai bandelės iškepa ir pravėsta, jas aptepame baltymu ir pabarstome smulkintais riešutais.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital