Bandelės "Lapeliai" su kokoso įdaru

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Bandelės "Lapeliai" su kokoso įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kokosas
1 žiupsnelis citrinos žievelės
1 valgomasis šaukštas medaus
Tešlai:
800 g miltų
1 stiklinė cukraus
25 g mielių
500 g grietinėlė, 35 % riebumo
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kiaušinis
1 kiaušinio trynys
1 pakelis vanilinio cukraus

Pabarstymui:
2 valgomieji šaukštai perlinio cukraus
Aptepimui:
1 kiaušinio baltymas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį supilti miltus, viduje padaryti duobutę. Į ją supilti nešaltą grietinėlę, kurioje išplaktas vienas visas kiaušinis ir kito trynys, ištirpintos mielės, vanilinis cukrus ir cukrus. Masę pamaišyti su miltais iš duobės kraštų ir dubenį padėti šiltai. Kai matosi, kad jau pakilo, reikia minkyti rankomis. Įpilti 3 šaukštus aliejaus ir masę išmaišyti su visais miltais. Jei limpa prie rankų, vadinasi trūksta miltų. Palaukti, kol pakils antrą kartą. Stalą patepti aliejumi ir iškočioti tešlą. Ją supjaustyti keturkampiais. Ant kiekvieno keturkampio dėti po šaukštą įdaro, pagaminto iš tarkuoto kokoso, medaus, citrinos žievelių. Suformuoti trikampę bandelę. Suklijuoti 2 jos kampus - gausis lapelis. Aptepti kiaušinio baltymu, pabarstyti perliniu cukrumi ir kepti apie 30 min. orkaitėje.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital