Bandelės laiveliai

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Bandelės laiveliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
0,5 kg miltų
30 g mielių
0,25 l šilto pieno
60 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
Įdarui:
1 česnako galva
75 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g varškės
200 g sūrio
1 kiaušinis
1 valgomasis šaukštas miltų
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 sauja smulkintų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielės ištirpinkite su šiltu pienu ir 3 šaukštais cukraus. Paliekame pastovėti. Išplakite kiaušinius, tirpintu margarinu ir druska. Supilkite mieles ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir minkykite tešlą. Ją palikite uždengtą drėgnu rankšluosčiu kilti. Česnakus susmulkinkite ir pakepinkite ant margarino. Sumaišyti varškę su kiaušiniu, sūriu ir likusiu margarinu, druska bei miltais. Taip pat supilkite česnakus. Tešlą iškočiokite, supjaustykite ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, suvyniokite ir apibarstykite žolelėmis. Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital