Bananų ir aguonų pyragas

AUTORIUS:
Mantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Bananų ir aguonų pyragas
Bananų ir aguonų pyragas
Bananų ir aguonų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
0,25 šaukštelio druska
3 šaukštai aguonų
2 nedideli prinokę bananai
100 ml jogurto
100 g sviesto, kambario temperatūros
150 g cukraus
2 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska.
Aguonas užpilkite vandeniu ir pamirkykite apie 1 valandą. Po to nusunkite.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, jogurtu, soda ir sviestu (ištirpintu ir atvėsintu).
Sutrinkite bananus ir įmaišykite į jogurto masę. Po to įmaišykite miltų mišinį ir aguonas. Tešlą sukrėskite į kepimo formą.
Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Atvėsusį pyrago viršų papuoškite cukraus pudros ir citrinos sulčių glazūra.
AUTORIUS: Mantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital