Bananų duona su aguonomis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Bananų duona su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
125 gramai sviesto
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
4 vienetai bananų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
100 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpiname, bananus sumaigome šakute.
Kiaušinius šakute sumaišome su cukrumi, sumaišome su lydytu sviestu, supilame viską į bananų masę.
2.
Beriame nuplikytas ir nusunktas aguonas.
Miltus persijojame su kepimo milteliais, įberiame prieskonius. Ir dabar į šlapią masę supilame miltus, išmaišome, dedame į truputį sviestu pateptą formą ir kepame 190 C oįkaitėje apie 35 - 40 minučių.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital