Baltojo vyno drebučiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Baltojo vyno drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Želė, citrinų, pakeliai, 2 vienetai
Baltas vynas, 0.7 mililitro
Mandarinai, 200 gramų
Vyšnios, papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital