Baltas grietinėlės padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Baltas grietinėlės padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
40 g sviesto
3  šaukštai miltų
0,5 l sultinio
250 g grietinėlės
2 tryniai
petražolių lapelių
krapų
krienų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.  Po truputį,  kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min.  Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių.  Pasūdę,  įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių,  tarkuoto krieno. Padažas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ernesta
2016-04-02 20:54
Nors ir po truputi pyliau sultini,taciau vistiek pasidare gumuliukais, antra karta nebedarysiu.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital