Baltarusiški bulvinukai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Baltarusiški bulvinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 15 vienetų
Kvietiniai miltai, 175 mililitrai
Svogūnai, 1 vienetas
Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
..........
2015-11-24 22:37
mes kiek tokius gamindavom, niekada nedėdavom miltų, kaip ir Eglė minėjo, reikia tiesiog nusunkti tarkius ir labai tinka pridėti virtų grūstų bulvių. Klausimas - kam kepti orkaitėje, jei po to vis tiek tenka virti? Paprasčiausia išvirti, patiekti su spirgučių ar kitu mėgiamu padažu ATSAKYTI
egle
2012-02-07 17:01
gaminau si patiekala ir noretusi pridurti, kad susidariusi vandeni reik nenupilti o nuspausti, kaip kad darom tai ruosdami cepelinus..:) nes tesla gaunasi labai skysta.. ATSAKYTI
Natalja
2010-01-16 21:51
Sveiki.
Geras receptas, bet kadangi patiekalo sudėtyje nėra kiaušinių, iškyla klausimas: Kiek laiko reikia kepti orkaitėje? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital