Baltarusiška mišrainė

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Baltarusiška mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų agurkų
200 gramų morkų
200 gramų svogūnų
400 gramų kiaulės kepenų
400 gramų grybų
5 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kepenis bei morkas išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
Grybus stambiai supjaustyti ir apkepinti.
2.
Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis.
Viską sumaišyti, pridėti druskos, pipirų ir majonezo.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Olia
2016-07-23 13:22
Skonio nezinau, bet vaidas, kaip vemalai . ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital