Baltagūžių kopūstų blyneliai

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Baltagūžių kopūstų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kopūsto gūžė
 230 ml pieno
 100 g miltų
2-3 kiaušiniai
1 v. š. cukraus
1 v. š. sviesto
200 g grietinės
2-3 v. š. smulkiai supjaustytų petražolių lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstai smulkiai supjaustomi, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami nedideli blyneliai. Sviestas ištirpinamas ir sumaišomas su grietine. Blyneliai tiekiami karšti su grietinės ir sviesto padažu.
AUTORIUS: Vitalija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
renata
2016-04-27 19:16
labai skanu..............visiem patiko,aciu uz recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital