Balta pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Ineta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Balta pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


500 g pievagrybių

4 bulvės

2 morkos

150 g svogūnų

1 l grybų sultinio

50 g sviesto

2 v. š. miltų

2 a. š. citrinų sulčių

100 ml grietinėlės

1 sauja petražolių

druska

malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Ištirpinti sviestą keptuvėje ir šiek tiek apkepinti joje susmulkintus svogūnus ir pievagrybius.


Pakepinus, paimkite puodą, supilkite į jį sultinį, citrinos sultis ir sudėkite pakepintus su svogūnais pievagrybius, kebeliais supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, petražoles, prieskonius.


Pavirkite sriubą apie 25 min., tuomet išmaišykite grietinėlėje miltus ir supilkite ją į sriubą.


Dar pavirus apie 10 min. galite patiekti.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Ineta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital