Balta mišrainė
AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 99)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 99)
Balta mišrainė
Autorius apie receptą: Kiekvieni namai tikriausiai turi savo baltos mišrainės versija, bet ši man pati skaniausia. Mes namuose į šią mišrainę paprastai mėsos nededame, bet jeigu jums norisi, galite (...daugiau) Vaida
Redakcijos nuomonė: Kaip recepto autorė Vaiva ir rašė, kiekvienas turbūt turime savąjį Baltos mišrainės prisiminimą, bet drąsiai galite remtis šiuo receptu kaip pagrindu. Jis mums labai skanus (...daugiau)
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai bulvių (virtos)
3 vienetai morkų (virtos)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai raugintų agurkų
1 stiklinė konservuotų žirnelių
5 šaukštai majonezo
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog labai švariai nuplautas, nes taip išliks daugiau skonio. Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.
2.
Morkas, bulves, agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Suberkite nusunktus žirnelius.
3.
Viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais bei, pagal skonį, majonezu, išmaišykite ir gardžiuokitės.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Renata
2016-12-05 10:53
As rauginta agurka keiciu svieziu ir dar dedu svoguno. Labai skaniai :-) ATSAKYTI
Saulė
2016-11-28 17:34
Nu labai labai skani, tokia pat kaip pas mamą būdavo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis