Balandėliai su kalakutiena

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Balandėliai su kalakutiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kopūstas
400 g kalakutienos faršo
1 maišelis ryžių
2 morkos
2 svogūnai
100 g sviesto
50 g grietinės
50 g miltų
1 šaukštas druskos
1 kubelis vištienos sultinio
1 šakelė žalių krapų
4 šaukštai pomidorų padažo
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapelių
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą išvirti, nupjaustyti lapkočius. Svogūną su morką patroškinti svieste su žiupsneliu muskato. Šį troškinį sudėti į mėsą, suberti mirkytus ryžius, įberti pusę šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mėsos dėti ant kopūsto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. Dėti apkepusius balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, pridėti druskos, vėl tų pačių prieskonių bei vištienos sultinio, krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvėmis.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Audrone
2015-10-30 09:58
O idomu kodel jie vadinami balandeliais? ATSAKYTI
Erika
2013-02-08 14:07
Kopūstą visą virti? Kiek laiko? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital