Baklažanų užkepėlė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Baklažanų užkepėlė
Baklažanų užkepėlė
Baklažanų užkepėlė
Baklažanų užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 baklažano
2  pomidorų, vidutinio dydžio
100 g  fermentinio sūrio
2 kiaušinių
5 v. š. miltų
1 skiltelės česnako
Prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš 1 kiaušinio, miltų ir vandens užmaišykite tešlą ir ją pagardinkite druska. Baklažaną supjaustykite maždaug 6 mm storio griežinėliais. Tešloje apvoliokite baklažano griežinėlius ir apkepinkite aliejuje. Tada sudėkite baklažano griežinėlius  į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno baklažano griežinėlio dėkite po griežinėlį pomidoro, pagardinkite druska ir smulkintu česnaku, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Paruoštas užkepėles kepkite 10 minučių  200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys. Skanaus!

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Reda
2016-03-07 16:54
Kiek vandens? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital