Baklažanų ir cukinijų troškinys

AUTORIUS:
Dona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Baklažanų ir cukinijų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 paprikos
1 cukinija
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
400 g baklažanų
6 šaukštai alyvų aliejaus
1 šaukštas druskos
0,5 šaukštelio šviežių rozmarinų
žalumynų - čiobrelių ir bazilikų 
2 pomidorai
1 šaukštas petražolių 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Saldieji pipirai perrėžiami, išvalomos sėklos ir pertvaros, ankštys nuplaunamos ir supjaustomos rėžiukais. Nuplauta cukinija ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, o česnakai susmulkinami. Baklažanai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi keturkampiais gabaliukais. Didelėje keptuvėje svogūnai kepinami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro skaidrūs, sudedami saldieji pipirai, trumpai apkepami, suberiami baklažanų gabaliukai ir truputį pasūdomi. Patroškintos daržovės apdedamos cukinijų griežinėliais ir vėl pasūdomos, užbarstomos česnakais. Paskui sudedami rozmarinai, kiti žalumynai, įpilama 1/8 l vandens ir viskas troškinama 25 minutes. Tuo tarpu nuplikomi ir nulupami pomidorai, supjaustomi į 8 dalis, išimamos sėklos, kotgaliai. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos pomidorai sudedami į daržoves. Patiekiant troškinys apibarstomas petražolėmis.
AUTORIUS: Dona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Reksona
2014-05-12 21:27
Kam rasyt butuoju laiku, pirma isbandykit tada irasykit savo nuomone!
As katik isbandziau, labai skaniai gavosi. Dejau tiek kiek ir ko turejau, aklai labai nesekiau recepto, tik eiga ir pagrindinius ingredientus. Su virtom karstom bulvem- gardumelis! ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital