Skumbrės užtepėlė su baklažanais

AUTORIUS:
Čiop Čiop,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Skumbrės užtepėlė su baklažanais
Autorius apie receptą: Šią užtepėlę labai skanu tepti ant skrudintos duonelės, krekerių, duoniukų ar kitų mėgstamų duonos produktų. Taip galima naudoti kaip makaronų padažą. Šią užtepėlę labai skanu tepti ant skrudintos duonelės, krekerių, duoniukų ar kitų mėgstamų duonos produktų. Taip galima naudoti kaip makaronų padažą. Čiop Čiop
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas baklažanų
1 vienetas karštai rūkytos skumbrės
1 vienetas citrinų
1 sauja moliūgų sėklų (arba saulėgrąžų ar graikinių riešutų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Skumbrę nulupti, pašalinti kaulus ir susmulkinti.
2.
Baklažanus nulupti, supjaustyti kubeliais. Apipilti druska (dosniai, jos nesijaus) ir palaikyti 10-15 minučių, kad išsiskirtų karčios sultys. Tada baklažanus nuskalauti po šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti. Baklažanus pakepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir šiek tiek druskos, kol gražiai apskrus.
3.
Apkeptus baklažanus sutrinti virtuviniu kombainu arba elektriniu trintuvu. Baklažanų masę sumaišyti su skumbre, trupintomis moliūgų sėklomis, nuo citrinos nutarkuota žievele ir šlakeliu citrinos sulčių. Pagardinti trupučiu pipirų, pagal skonį druskos.
AUTORIUS: Čiop Čiop
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital