Baklažanų bokšteliai su jautiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Baklažanų bokšteliai su jautiena
Baklažanų bokšteliai su jautiena
Baklažanų bokšteliai su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jautienos faršo
200 gramų konservuotų pomidorų (savo sultyse)
100 gramų kietojo sūrio (parmezano, džiugo ar kito kietojo)
1 vienetas baklažanų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti svogūną kubeliais ir pakepinti keptuvėje, iki taps auksinės spalvos. Sudėti kapotą česnaką ir pakepti apie minutę, iki pasklis malonus aromatas. Sudėti jautieną, dar viską drauge pakepti. Baigiant kepti sudėti šiek tiek pasmulkintus pomidorus savo sultyse ir dar 10 - 15 minučių patroškinti, jog padažas sutirštėtų. Tada suberti raudonėlius, pagardinti druska bei pipirais ir išmaišyti.
2.
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska ir pakepinti gerai įkaitintoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus. Išėmus iš keptuvės, baklažanus padėti ant popierinio rankšluosčio, jog sugertų aliejaus perteklių.
3.
Tada lėkštėse kiekvienam valgytojui dėlioti po bokštelį: sluoksnį mėsos padažo, baklažano riekelę, vėl dėti mėsytę, vėl baklažaną ir ant viršaus užbarstyti tarkuoto permezano.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ernesta
2016-11-03 22:21
Puiki idėja, dariau vakar - tai ir labai skanu, ir labai gražiai atrodo lėkštėje. Taip gurmaniškai, nors pagaminti gana lengva. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital