Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir kalakutiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir kalakutiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Baklažanai, 5 vienetai
Morkos, 4 vienetai
Svogūnai, 3 vienetai
Česnakai, 4 skiltelės
Brokoliai, šaldyti, 400 gramų
Žiediniai kopūstai, šaldyti, 400 gramų
Kalakuto krūtinėlė, 0.5 kilogramo
Druska, pagal skonį
Aliejus, kepimui
Kmynai, 4 šaukštai
Juodieji pipirai, pagal skonį
Sojos padažas, 4 šaukštai
Cukrus, 2 šaukšteliai
Fermentinis sūris, 250 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visas daržoves nuplaukite ir susmulkinkite. Morkas – nedideliais kubeliais, svogūnus su česnakais – smulkiai, atšildytus brokolius su žiediniais kopūstais – mažesniais gabaliukais. Baklažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite dalį minkštimo, apibarstykite druska ir palikite pusvalandžiui. Druska ištraukia kartumą, todėl išsiskiria skysčio. Po pusvalandžio nuplaukite baklažanus po šalto vandens srove, o išpjaustą minkštimo dalį susmulkinkite kubeliais. Į įkaitintą aliejų dėkite morkas, uždenkite dangčiu ir pakepinkite keletą min. Tada dėkite svogūnus, po kelių min – brokolius, žiedinius kopūstus, česnakus baklažanus. Viską retkarčiais pamaišydami kepinkite kol suminkštės. Pabaigoj dėkite kmynų, druskos, juodųjų pipirų, sojos padažo, cukraus. Dabar atskirai aliejuje pakepinkite kalakutienos filė, prieš tai ją pamarinavę su česnakais, kmynais, druska bei pipirais (aš marinavau per naktį). Sumaišykite kartu paruoštas daržoves su apkeptais kalakutienos gabaliukais. Kiekvieną baklažano puselę ištepkite šlakeliu sojos padažo ir įdarykite pasiruoštu įdaru, išdėliokite skardoje ir pašaukite maždaug 15 minučių į įkaitintą orkaitę. Tuomet vėl ištraukite, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir vėl šaukite orkaitėn penkioms - dešimčiai min, kol išsilydys sūris. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital