Babos trupiniuotis

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Babos trupiniuotis
Labai skanu valgyti šiltą su pienu :)
Babos trupiniuotis
Babos trupiniuotis
Babos trupiniuotis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
500 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 gramų margarino (kepinių (šaldytas))
Pabarstymui:
5 žiupsneliai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi. Padėti į šali.

Šaldytą margariną sutarkuoti per burokinę tarką, užbarstyti miltus taip, kad apsemtu visus margarino tarkius, ( tam reikės rankų pagalbos ,) nepamirškite kepimo miltelių, dėkite su miltais kartu. Tada užpilkite plaktų kiaušinių masę su cukrumi ir gerai išmaišyti.
2.
Pasiimkite kepimo indą. Išminkius tešlą atskirkite į dvi dalis. Vieną dalį tešlos iškloti į bleką ištepti norima uogiene ant viršaus, (skaniausia su mėlynių uogiene), Kitą tešlos dalį dėti taip kaip norite, galite tarkuoti, gnaibyti ar iškočiojus juostelėm supjaustyti. Jūsų pasirinkimas :)
3.
Kepti 180 °C temperatūroje 30 minučių, po to padidinti temperatūrą iki 200* laipsnių ir stebėti kol gražiai paruduos. Smeikit degtuką, jei degtukas neapsivėles trupiniuotis iškepęs (man kepa apie 50 min. Bet kitam kitaip, nes orkaites nevienodos).

Skanaus ;)
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital