Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybais

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 g džiovintų grybų
50 g stambių avižinių dribsnių
1 morka,
1 saliero gumbas
Gabalėlis petražolės šaknies
1 svogūnas
0,5 šaukšto sviesto
Druska
Žalumynas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname karštu vandeniu, suberiame į verdantį sultinį ir 20-25 min. verdame ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedame supjaustytus grybus, pasūdome. Tiekdami į sriubą įberiame žalumynų.
AUTORIUS: Irma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ela
2011-02-21 18:01
Pati nemėgstu grybų, bet draugui isvirsiu. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital