Avižinių dribsnių sausainiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Avižinių dribsnių sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g avižinių dribsnių
200 g miltų
0,75 stiklinės cukraus
100 g margarino
2 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis geriamosios sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į su tryniais išsuktą margariną sudėti su miltais ir kepimo milteliais sumaišytus avižinius dribsnius ir cukrų, o paskui įkrėsti iki putų išplaktus baltymus, sodą. Jeigu tešla per kieta, pridėti truputį grietinės. Paruoštą tešlą plonai iškočioti, išspausti iš jos skritulėlius ir kepti karštoje orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital