Avižinis bananų pyragas

AUTORIUS:
Vita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Avižinis bananų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
300 g avižinių dribsnių
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio sodos
120 g sviesto, kambario temperatūros
180 g rudojo cukraus (galima naudoti ir paprastą cukrų)
2 kiaušiniai
2 dideli bananai
Trupiniams:
50 g sviesto
70 g riešutų (kokių norisi)
2 šaukštai cukraus
1 kaupinas šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, druską, kepimo soda ir avižinius dribsnius. Kitame dubenyje suplakite sviestą su cukrumi. Pridėkite kiaušinius ir išmaišykite. Sutrinkite bananus, kad gautųsi tyrelė. Viską sumaišykite. Supilkite į kepimo formą. Viršų pabarstykite trupiniais t.y. sausus produktus trupiniams sumaišykite su ištirpintu sviestu. Kepkite 40-45 min. orkaitėje (180 C).
AUTORIUS: Vita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Inga
2021-06-25 17:33
Tikrai labai skanus. Mes valgome dar šiltą su ledais, super. ATSAKYTI
Anastasija
2017-04-28 12:32
ziauriai skanu :) ka tik iskepiau, aciu uz skanumyna ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital